Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parrotel Aqua Park Resort


Descriere

Descriere: Parrotel Aqua Park Resort este un complex luxos ce are un parc acvatic cu 25 de tobogane, piscine, o piscina cu valuri si lazy river. Aflat la cativa pasi de Marea Rosie, resortul este alegerea perfecta pentru turisti, aflandu-se langa o serie de atractii naturale si culturale, dar si langa magazinele, barurile si cluburile locale. Hotel recomnadat tinerilor si familiilor cu copii dornici de distractie.

Localizare: Parrotel Aqua Park Resort este situat in Nabq Bay, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la o distanta de 20 km de Naama Bay si de 7 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Plaja: Parrotel Aqua Park Resort este situat peste drum de plaja privata nisipoasa lunga de 220 metri, cu sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.

Dotari camere: Parrotel Aqua Park Resort dispune de 401 camere ce combina stilul decorativ arab cu facilitatile moderne. Toate camerele sunt dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, telefon, seif, wi-fi, TV satelit, mini bar, baie cu dus si uscator de par.

Facilitati hotel: Parrotel Aqua Park Resort ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, business centre, doctor (la cerere, cu plata), program de animatie, babysitting (la cerere, contra cost), 3 restaurante, 5 baruri, 2 piscine exterioare dintre care una incalzita iarna, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, fitness, centru spa & beauty, coafor. Hotelul asigura facilitati pentru practicat scufundari, sporturi acvatice, volei de plaja, tenis de masa, aerobic. Parcul acvatic are 7 piscine cu 25 de tobogane, o piscina cu valuri, lazy river si zone destinate special copiilor.

Pagina web: https://www.parrotelresorts.com/en/parrotel-aqua-park-sharm-el-sheikh/3.html

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie