Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parotel Beach Hotel


Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 10 km de aeroport, si la 25 km de Naama Bay, in golful Nabq Bay, pe malul marii. Facilitati camere: Hotelul dispunede 331 de camere si apartamente comfortabile, decorate in stil traditional, tropical sau maritime.Camerele dispun de internet wireless, mini bar, tv satelit, aer conditionat individual, room service 24 h.In camere se face curatenie zilnic, iar asternuturile se schimba o data la 2 zile. Facilitati hotel: restaurant principal, 4 restaurante a la carte “Olivos”specific mediteraneean, “La Cascata” specific italian, “Jeita” specific egiptean, “Trade Winds” specific pescaresc, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, cafenea, centru spa, Jacuzzi, sauna, bai cu aburi, masaj(contra cost), medic la cerere, centru shopping, shuttle bus spre Naama Bay, rent a car, schimb valutar. Sport si agrement: Gratuit: aerobic, jacuzzi, volei pe plaja, mini-fotbal, tenis de masa, piste pentru jogging darts, programe de divertisment, discoteca, muzica live. Contra cost: sala fitness, sauna, baie cu aburi, masaj, biliard, 3 terenuri de tenis nocturna, cursuri scuba diving, centru de scufundari Piscina: Hotelul are 3 piscine exterioare, din care una are incalzire. Facilitati pentru copii:piscina pentru copii, mini club Abracadabra, teren de joaca, meniu special pentru copii, serviciu de baby sitting, spectacole pentru copii. Plaja:Plaja privata a hotelului este cu nisip, are ponton, iar la intrarea in apa sunt corali.Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Localizare

Radisson Blu Resort este situat la maxim noua km de Golful Naama, locul unde se pot găsi numeroase restaurante şi magazine, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se află la aproximativ 15 minute de mers cu maşina (17 km). La Strada Mall este situat la maxim 27 km fata de resort.

Cele mai populare atractii sunt reprezentate de: Space Sharm (7,2 km), International Congress Center - Jolie Ville Hotel (8,8 km), Sinai Grand Casino (9,8 km), Formula 1 Ghibli (14,6 km), Nabq Bay (14,9 km), Pataya Beach Club  (16,6 km), SOHO Square Sharm El Sheikh (17,5 km), Porto Sharm (23,3 km), Hard Rock Cafe Nabq Bay (26 km). 

Facilitati hotel

Complexul de lux pune la dispozita turistilor plaja privata, trei piscine, trei terenuri de tenis si un teren de volei. De asemenea, acesta ofera cinci restaurante, program zilnic de divertisment si sporturi acvatice, spa complet dotat, care ofera saune, cada cu hidromasaj si masaje profesioniste, sase restaurante (dintre care patru a la carte), care servesc o gama de mancaruri rafinate, inclusiv mancaruri egiptene traditionale, specialitati italiene, fructe de mare si pizza pregatita la cuptor cu lemne, lounge/cameră cu TV comuna, serviciu de transfer de la si/ sau la aeroport (cost suplimentar), aer conditionat, magazine de suveniruri/cadouri (in unitatea de cazare), incalzire, inchirieri auto, pranz la pachet, seif, facilitati VIP in camera, barbier/salon de frumusete, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service. Barurile si cafenelele cu servicii complete ale complexului ofera cocktail-uri si cafea.

Facilitati camere

Radisson Blu Resort dispune de are camere decorate cu tesaturi bogate, fiecare camera este dotată cu TV prin satelit, aer conditionat cu control individual, room service 24 ore, mini-bar, balcon privat cu vedere la Marea Rosie, gradinile hotelului sau la zona inconjuratoare. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în hol și camerele Marine Club.

Activitati/Divertisment

Gratuit: aerobic, jacuzzi, volei pe plaja, mini-fotbal, tenis de masa, darts, programe de divertisment, discoteca, muzica live.

Contra cost: sala fitness, sauna (trei cabine), baie cu aburi, masaj, biliard, trei terenuri de tenis (nocturna), cursuri scuba diving.

Facilitati pentru copii

Oaspetii cei mici au la dispozitie piscina, teren de joaca, meniu pentru copii, mini-club (4 - 12 ani), baby-sitter (contra cost), patut pentru copii. Complexul are Clubul Abracadabra pentru copii, cu personal de supraveghere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan