Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este localizat in centrul statiunii Puerto de la Cruz, la 400 metri de plaja Jardin a o plaja cu nisip vulcanic, negru inconjurata de o gradina de palmieri si cactusi, 1 km de Loro Parque si Lacul Martianez, 28 km de Aeroportul din Nord si 91 km de Aeroportul din Sud, 10 minute de condus pana la Gradina Botanica si Taoro Park. Capitala insulei a Santa Cruz se afla la 40 km iar la 84 km se afla El Teide a cel mai inalt varf din Spania si al treilea vulcan ca inaltime din lume.


CAPACITATE: 106 camere. CHECK IN: dupa ora 14:00, CHECK OUT: pana la ora 12:00.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o serie de facilitati precum: bar, restaurant, piscina exterioara situata pe acoperis care este incalzita in timpul iernii, terasa pe acoperis din iarba artificiala, receptie 24 de ore, inchiriere masini, rezervari la se spectacole, servicii postale, sala TV, acces internet wireless in toate camerele si in zonele comune ale hotelului, sala de conferinta cu capacitate 70 de persoane, cabinet medical, spalatorie, nu este permis acesul cu animale de companie, minimarket.


DOTARI CAMERE: toate camerele sunt decorate in culori calde, dispun de 2 paturi twin sau pat dublu, canapea pentru a treia/a patra persoana, baie cu cada si uscator de par, bucatarie utilata complet, plita electrica, frigider, telefon, televizor, seif (se inchiriaza), balcon, aer conditionat individual. Toate studiourile dispun deasemenea de acces internet wireless gratuit, ele sunt perfecte pentru familii incluisv cu copii mici.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie