Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA SIESTA HOTEL

   Playa De Las Americas


Descriere

Hotelul La Siesta este situat în Playa De Las Americas, la 300 de metri de plajă. Hotelul pune la dispoziţie piscine separate pentru adulţi şi copii, înconjurate de grădini. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km. Nota: In perioada 19.11.2018-16.12.2018 se vor efectua lucrari de imbunatatire ale piscinei. Foarte bine 8.0 Booking.com

Localizare:

Terenul de golf Compostela se află la doar 2 km, în timp ce Aeroportul Tenerife Sur este la 15 km.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispoziţie piscine separate pentru adulţi şi copii, înconjurate de grădini, restaurant tip bufet El Drago, snack barul amplasat pe o insulă între piscine, bar cu muzică live la pian, o sală de gimnastică, un centru spa, teren de tenis, program de animatie, parcare gratuita.

Copiii au o zona special amenajata, Magic Park, impartita in Mini-Club, unde acestia participa la diferite jocuri organizate de catre animatori si Recreation Park, zona pentru jocurile electronice, billiard, bowling si alte servicii contra-cost.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu baie completa, uscator de par, telefon direct, aer conditionat, TV, minibar, seif, living, terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.