Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN PALACE

   Playa De Las Americas


Descriere

Recomandare pentru 4*
Localizare: Hotelul Meditarranean Palace beneficiaza de o pozitie foarte buna, fiind situat in centrul statiunii Playa de las Americas, la 10 m de ocean, facand parte din complexul Mare Nostrum Resort. Terenul de golf Las Americas si Parcul Acvatic Siam se afla la mai putin de 10 minute de mers cu masina de Mediterranean Palace. Aeroportul Tenerife Sur este situat la aproximativ 15 minute de mers cu masina.
Dotari camere: cele 535 de camere acopera toate preferintele: family rooom, camere comunicante, camere cu vedere la ocean sau cu vedere spre munte. Aceste camere confortabile si spatioase transforma hotelul in locul ideal de petrecere a vacantei impreuna cu partnerul, familia sau prietenii. Camerele standard dispun de balcon, aer conditionat, uscator de par, telefon, tv satelit, minibar, telefon, seif (ultimele trei contra cost) wi-fi gratuit. Suitele au aceleasi dotari dar sunt formate dintr-un dormitor si living room cu sofa.
Facilitati hotel: piscina are o suprafata de 1000 mp si este inconjurata de terasa cu umbrelute si sezlonguri, restaurant principal cu mese buffet, restaurante a la carte, sports bar cu ecrane pe care se pot urmari competitiile sportive, mese de sah, table, biliard, terasa pe plaja, zona de relaxare, program de animatie, solar, spa si centru de wellness, masaj, coafor, magazin cu suveniruri, sala fitness, sala aerobic
Facilitati pentru copii: miniclub, piscina, meniu special pentru copii, minidisco, program de diverisment
Plaja: Plaja El Camison este plaja municipala cu nisip aflata la 10 metri de hotel. Umbrele, sezlonguri contra cost
Pagina web: http://www.marenostrumresort.com/en/mediterranean-palace-hotel/index.jsp
Tip masa: mic dejun / demipensiune (cu supliment)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.