Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Riviera Beach este amplasat direct pe țărmul mării, în apropierea unui parc fermecător înconjurat de copaci seculari, fiind situat în imediata vecinătate a stațiunii Nisipurile de Aur. Acesta reprezintă un simbol al progresului și al inovației, fiind un complex hotelier modern ce oferă o experiență deosebită oaspeților săi.

Facilități hotel

Hotelul dispune de 4 restaurante (Gallery, Riviera, Romantica, pescaresc), lobby bar, o piscină exterioară și interioară cu apă minerală, fitness (gratuit), saună (gratuit), masaj, baie de aburi, centru de balneologie, oferind o gamă largă de proceduri și programe individuale, salon de înfrumusețare, noroi, terenuri de tenis, tenis de masă, 4 săli de conferințe, o sală de amfiteatru, un centru de afaceri și un hol spațios de conferințe pentru pauzele de cafea. Parcarea pentru oaspeții hotelului este disponibilă contra cost, iar accesul gratuit la internet este oferit în întregul hotel.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, mini-bar (contra cost), telefon, seif, baie cu cadă/duş, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie