Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Royal este situat la doar câteva minute de plajă, în inima centrală a stațiunii, oferind o priveliște minunată și panoramică asupra întregului complex. Stațiunea impresionează prin combinarea unei plaje însorite uimitoare și a apei cristaline pe de o parte, cu aerul proaspăt și răcoros, oferit de relieful montan, pe de altă parte.

Facilități hotel

Hotelul este echipat cu un restaurant care are o terasă în stil amfiteatru în aer liber, o terasă pentru grătar, un bar în hol, un bar lângă piscină, un loc de joacă pentru copii, un magazin, un colț de internet, servicii de schimb valutar, o sală echipată pentru animație, conferințe și evenimente, o piscină interioară cu o secțiune dedicată copiilor, o piscină în aer liber, o piscină separată pentru copii echipată cu 4 tobogane cu apă, o saună, un colț de fitness și un teren de sport multifuncțional.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, mini-frigider, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie