Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Shipka se bucură de o locație excelentă, fiind amplasat la doar 200 de metri distanță de plaja fermecătoare și în proximitatea unei zone pietonale pline de viață. Cu o poziție atât de privilegiată, hotelul oferă o priveliște panoramică deosebită către marea linistită și spre întreaga stațiune, capturând frumusețea și vitalitatea acesteia într-un cadru natural spectaculos.

Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziție un restaurant cu o capacitate de 180 de locuri în interior și 70 de locuri în exterior, piscine interioare și exterioare, lobby bar, bar la piscină, centrul SPA, servicii de schimb valutar, seifuri disponibile la recepție (contra cost), salon de înfrumusețare, magazin, agenție de excursii, bancomat, acces gratuit la internet și o sală dedicată evenimentelor speciale.

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat individual, telefon, televizor LCD cu canale prin satelit, mini-frigider, conexiune la internet Wi-Fi, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie