Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie: Hotelul Ilio Mare este situat in insula Thassos, chiar pe malul marii.
Hotelul se afla la 1, 5 kilometri de portul Prinos, care este punct de transfer cu feribotul din orasul Kavala.
Hotelul Ilio Mare este situat pe plaja, oferind facilitati si conditii ideale pentru o vacanta de vis la malul marii Egee. Principalul oras al insulei Thassos se afla la 17 km.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 137 de camere, in total cu 300 de locuri de cazare, de diferite categorii: camere duble clasice, camere duble - vedere mare, apartamente junior, apartamente de lux, apartamente cu vedere la gradina (garden suite), camere familiale, apartament matrimonial (honeymoon suite).
Acestea au in dotare: aer conditionat, telefon, WiFi, TV satelit, radio, minibar (contra cost), seif, grup sanitar propriu cu cada sau dus si balcon/veranda.

Camerele duble classic (22 m2) au vedere spre gradina botanica si spre tufele de maslini.
Camerele duble - sea view (22 m2) au vedere spre marea Egee.
Junior Suite - o camera spatioasa de 32 de metri patrati cu pat matrimonial si canapea extensibila.Deluxe Suite - apartament spatios de 44 de metri patrati cu vedere spre mare. Apartamentul este format din dormitor cu pat matrimonial si living cu sofa extensibila, iar cele doua zone sunt despartite printr-o draperie.
Deluxe Suite Private Garden Terace - apartament foarte spatios, de 44 de metri patrati, format din dormitor si living. Cele doua zone (living cu sofa extensibila si dormitor cu pat matrimonial) sunt despartite de o usa culisanta.
Acest tip de camera are o mica gradina privata.
Family Suite - apartament de 45 de metri patrati format din 2 camere (2 dormitoare) si 2 bai. Camerele au usa despartitoare intre ele. Aceste camere au vedere spre gradina hotelului.
Honeymoon Suite (64 m2) - apartament creat special pentru cuplurile aflate in luna de miere. Master Suite cu vedere la mare (40 m2): dormitor si living cu canapea extensibila.

Facilitati hotel: 2 piscine imprejmuite de flora tropicala, restaurant, restaurant a la carte, cafe-bar, bar la piscina, bar pe plaja, room service, internet WiFi (gratuit), aer conditionat in spatii publice, lift, receptie deschisa 24 de ore, sala de conferinte, sala de fitness, zona de recreere pt copii, volei pe plaja, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, parcare.
In fiecare dimineata oaspetii sunt intampinati de un mic dejun de tip bufet foarte bogat in sortimente.
Oaspetii se pot bucura de o bautura la barul Atrium de pe plaja sau la barul Palms de la piscina, cu vedere la mare sau la piscina. Cele 2 restaurante servesc preparate din bucataria mediteraneana si internationala.

Distanta fata de plaja: 20 m - plaja nisip
Distanta fata de centru: principalul oras al insulei Thassos se afla la 17 km

check in: dupa ora 15:00
check out: pana la ora 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie