Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie: Hotelul Thalassies este situat in orasul Limenaria/Thassos, chiar in fata marii.
Hotelul se afla la 40 de kilometri de Limenas, capitala insulei Thassos si 23 de kilometri distanta de Prinos, cel de-al doilea port al insulei.

Facilitati camere: Hotelul a fost complet renovat in 2015, si are urmatoarele tipuri de camere: duble, triple, camere pentru familie si studio.
Camerele au balcoane cu vedere la mare, la Sfantul Munte, piscina sau la muntii din Thassos.
Toate camerele sunt mobilate modern, oferid: TV LCD prin satelit, seif, telefon, frigider, internet Wi Fi, aer conditionat, baie cu dus.

Facilitati hotel: receptie, bar & terasa pe faleza, bar la psicina, restaurant a la carte, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la plaja & piscina; sezlongurile de pe plaja sunt contra cost, receptie, sauna, hidromasaj, sala de fitness cu dusuri & toalete (amenajate la demisol), acces internet WiFi, facilitati pentru persoane cu dizbilitati, lift, gradina, teren de joaca, salon de relaxare cu TV, diverse jocuri: biliard, sah, darts. In fiecare dimineata oaspetii sunt intampinati de un mic dejun de tip bufet.

Distanta fata de plaja: 0
Distanta fata de centru: 200

check in: dupa ora 14:00
check out: pana la ora 12:00

taxa de statiune: 1,50 eur/camera/zi )se achita la receptie la check in)

Servicii suplimentare (se achita la receptie, la cerere):
- aer conditionat 5 eur/camera/zi
- seif 2 eur/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie