Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 166 hoteluri

Albena, Bulgaria

LOCALIZARE Hotelul se afla la aproximativ 800 de metri de plaja in zona de parc a statiunii La dispozitia turistilor se afla un autobuz ce circula zilnic catre plaja si retur la fiecare 30 de minute in intervalul orar 0930 -1730 in perioada 150 . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla pe plajaDotari camere Aer conditionat baie cu dus telefon televizor minibar balcon Localizare Hotelul se afla pe plaja . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 100 de metri distanta fata de plaja la inceputul strazii comerciale din statiuneTip masa all inclusive Localizare la 150 m de plaja la inceputul strazii comerciale din statiune Dotari camere Tv telefon minibar baie cu dus s . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 200 de metri distanta fata de plaja in partea centrala a statiuniiDotari camere aer conditionat Tv-satelit telefon baie cu dus balcon Localizare la 200 m de plaja in partea centrala a statiunii Alte informatii hotelul are c . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla in centrul statiunii la 80 de metri de plajaDotari camere aer conditionat Tv-satelit telefon minibar contra cost seif contra cost baie cu dus sau cada uscator de par balcon Localizare in centrul statiunii la 150 m de plaja Tip m . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 800 de metri distanta fata de plajaAlte informatii Hotel renovat in 2010 Tip masa all inclusive Dotari camere aer conditionat Tv-satelit telefon baie cu dus balcon Localizare in zona de parc la 800 m de plaja . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 600 de metri distanta fata de plaja langa restaurantul Panorama si Centrul comercialAlte informatii piscina este in comun cu Hotel Kompas Dotari camere aer conditionat Tv telefon acces internet prin cablu gratuit baie cu dus b . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 800 de metri distanta fata de plajaDotari camere aer conditionat Tv LCD - satelit telefon minibar contra cost acces internet Wi-Fi cablu baie cu dus sau cada balcon Localizare in zona de parc la 900 m de plaja Alte informati . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul este pe plajaDotari camere vedere frontala sau laterala spre mare aer conditionat televizor telefon radio minibar baie cu dus sau cada uscator de par seif conexiune la internet balcon Tip masa all inclusive Localizare pe plaja . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla pe plaja langa rezervatia naturala Baltata Renovat in 2011Dotari camere aer conditionat Tv telefon minibar baie cu dus uscator de par balcon Localizare pe plaja langa rezervatia naturala Baltata Alte informatii renovat in 2011 . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul este situat pe plaja langa rezervatia naturala BaltataDotari camere Tv LCD minibar fotoliu extensibil baie cu dus sau cada uscator de par oglinda cosmetica balcon Tip masa all inclusive Localizare pe plaja langa rezervatia naturala Ba . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul este situat pe plaja langa rezervatia naturala Baltata la 300 metri de centrul Medica A fost renovat in 2013Tip masa all inclusive Facilitati hotel receptie 24h lift restaurant cu terasa lobby bar snack bar bar la piscina piscina exterio . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 200 de metri distanta fata de plaja intre hotelurile Laguna Beach si Laguna Garden centrul balneologic Medica se afla la doar 100 de metri de hotelAlte informatii turistii cazati la Hotel Laguna Mare au acces la piscina de la Hot . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 150 de metri distanta de plajaLocalizare la 150 de metri distanta fata de plaja - un corp complet nou construit in 2013 Tip masa demipensiune Dotari camere mobilier modern 2 paturi perne si saltele ergonomice canapea birou . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul este situat central in linia de parc a statiunii la 300 metri distanta fata de plajaAlte informatii micul dejun este servit la restaurant Vita Park Dotari camere Tv telefon baie cu dus balcon Localizare la mijlocul statiunii in zona d . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 950 metri distanta fata de plajaAlte informatii acces gratuit la Aquamania Aqua Park Dotari camere aer conditionat Tv LCD - satelit telefon minibar contra cost acces internet Wi-Fi cablu baie cu dus sau cada balcon Tip masa . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 430 de metri distanta fata de plaja in zona de parcTip masa all inclusive Dotari camere aer conditionat Tv canapea baie cu dus balcon Localizare la 800 m de plaja in zona de parc . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul este situat pe plaja in apropierea restaurantelor Slavianschi Staria si Rai si langa Centrul Informational Cultural Renovat in 2011Dotari camere vedere spre mare sau spre parc aer conditionat Tv telefon minibar contra cost baie cu dus sau c . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla in partea centrala a statiunii la 150 de metri distanta fata de plajaDotari camere studiouri aer conditionat mini bucatarie TV-satelit telefon internet Wi-Fi seif minibar contra cost facilitati pentru pregatit ceai sau cafea fier de . . .

Albena, Bulgaria

Hotelul se afla la 1000 metri distanta fata de plajaAlte informatii acces gratuit la Aqua Park Aquamania Dotari camere aer conditionat Tv-satelit telefon baie cu dus balcon Localizare la 900 m de plaja . . .