Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALARCHA HOTEL

Descriere

Alarcha Hotels & Resorts reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o evadare relaxantă într-o atmosferă fermecătoare, în care se îmbină armonios stilul distinct și luxul personalizat. Inaugurat în anul 2021, hotelul a beneficiat de o renovare recentă în 2022, asigurând astfel confortul și rafinamentul într-o experiență de ospitalitate de ultimă generație.
Descriere hotel

Alarcha Hotels & Resorts reprezintă destinația perfectă pentru cei care caută o evadare relaxantă într-o atmosferă fermecătoare, în care se îmbină armonios stilul distinct și luxul personalizat.
Inaugurat în anul 2021, hotelul a beneficiat de o renovare recentă în 2022, asigurând astfel confortul și rafinamentul într-o experiență de ospitalitate de ultimă generație.

Localizare

Amplasat pe o plajă privată în zona Manavgat, hotelul se află la o distanță de 10 km de Okurcalar, 100 km de Aeroportul din Antalya și 110 km de centrul orașului Antalya.

Facilități hotel
Hotelul oferă numeroase facilități, inclusiv un restaurant principal, 2 restaurante A la Carte, piscină exterioară, piscină interioară, sezlonguri și umbrele, centru de fitness, centrul spa, programe de animație și divertisment, facilități pentru tenis de masă, volei și boccia, precum și o sală de conferințe.
Pentru cei mici, există facilități special dedicate, cum ar fi piscina pentru copii, un loc de joacă și un mini club.
Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu minibar, televizor, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, acces la internet, balcon privat, telefon, halat de baie, papuci, uscător de păr, conexiune WiFi și sistem de aer condiționat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.