Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APART HOTEL LUCKY BANSKO


Descriere

Localizare: Aparthotelul Lucky Bansko este situat la intrarea in Bansko, la poalele Muntelui Pirin, Bulgaria., la 450 m de central orasului Bansko, la 1,6 km pana la statia de telegondola.
Dotari camere: Toate apartamentele sunt dotate cu TV, telefon, internet wireless,camera de jocuri, mini seif, complet echipate si mobilate, chicinetele au masini de cafea Lavazza, placi ceramice, toastere, apa calda, frigidere, cuptoare cu microunde, cutite si vesela, Baile sunt dotate cu dus, cada, uscator de par, cosmetice de baie, papuci, set de prosoape si halate.
Spa & Wellness: ofera o varietate de masaje intregului corp, aromotherapie, masaje exfoliante, cosmetice, tratamente faciale si electroterapie, sala de fitness, baie de aburi, sauna, solar si piscina interioara cu apa calda de pana la 33 grade Celsius.
Studio Lux: camera spatioasa cu pat dublu si fotoliu extensibil, nu are balcon.
Apartament Lux: 2 camere separate de o usa, dormitor cu pat dublu si living room cu canapea extensibila
Apartament Deluxe: 2 camere separate de o usa, dormitor cu pat dublu si living room cu canapea extensibila, unele au balcon, altele au semineu.
Apartament Executive: 2 camere separate de o usa, dormitor cu pat dublu si living room cu canapea extensibila, semineu, balcon.
Apartament Lux cu 2 dormitoare: 2 dormitoare cu pat dublu in fiecare camera si living cu canapea (non)extensibila, chicineta, balcon, 2 televizoare.Gratuit: Wi-Fi, piscina interioara ( 33 grade Celsius), hidro-masaj, sauna, baie de aburi, Jacuzzi, fitness, shuttle bus pana la statia de ski lift (08:00-17:30 la aprox.30 min), depozit pentru echipament de ski.
Contra cost: billiard, masaj, solar, SPA.
Parcare: gratuita, garaj contra cost, in limita disponibilitatilor.

oferte munte bulgaria 2020







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.