Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERA BANSKO HOTEL & SPA


Descriere

Localizare: la 1 km de centrul statiunii si la 200 m de Gondola. Hotelul a fost renovat in anul 2011.
Facilitati hotel: restaurant, bar, seif (contra cost: 5,5 euro/zi), facilitati pentru persoane cu dizabilitati, garaj in limita loc disponibile, rent-a-car, loc de joaca pentru copii, cabinet medical, solar, tenis de masa, sala de conferinta, bar la piscine, Mini Aqua Park.
Camerele duble (18 mp): pat matrimonial sau paturi twin, balcon, TV, telefon, Mini bar, podeaua este acoprita cu parchet sau mocheta, baie cu dus, uscator de par.
Apartament 1 dormitor: un dormitor cu pat dublu si living cu canapea dubla extensibila, balcon, incalzire central, TV satelit, telefon, mini-bar, uscator de par, baie cu cada si dus, chicineta.
Apartament 2 dormitoare: 2 dormitoare cu pat dublu in fiecare camera si living cu canapea extensibila, balcon, incalzire central, TV satelit, telefon, mini-bar, uscator de par, baie cu cada si dus, chicineta
Gratuit: Water Park, sauna, baie turceasca, piscina interioara, fitness, depozit pentru echipament de ski
Contra cost: tenis de masa, billiard, bowling, yoga, masaj, SPA, Wi-Fi in camere.
Parcare: contra cost, garaj contra cost.

Atentie: hotelul are 2 cladiri: o cladire principala, construita in 2011 (cu duble si cateva apartamente) si o cladire de apartamente construita in 2005 (cu apartamente si cateva duble).
Cele 2 cladiri nu sunt conectate.
NU se garanteaza cazarea intr-o anumita cladire deoarece tarifele nu sunt diferentiate pe cladiri. Repartitia camerelor se face strict la receptia hotelului in functie de disponibilitatea la momentul cazarii (si nu din agentie), indiferent de data la care a fost trimisa rezervarea. Neindeplinirea dorintei turistilor de a fi cazati intr-o anumita cladire nu reprezinta motiv de parasire a hotelului.

oferte munte bulgaria 2020


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.