Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este deschis in 2015 si se afla la 200 m de skilift la poalele muntilor Pirin.

CAPACITATE: 18 apartamente cu 1 dormitor dintre care 2 sunt VIP; 8 studio-uri si 5 camere duble.

FACILITATI HOTEL: 4 etaje, lift, acces internet wireless, 3 restaurante: unul clasic ci 59 de locuri ce serveste cele mai bune mancaruri locale si international, terasa, lobby bar cu semineu ( 28 locuri ), VIP lounge, centru SPA : 2 camere de masaj, tratamente cosmetic si corporale, camera de relaxare, sauna finlandeza, sauna panoramica in infrarosu cu sare de Himalaya, baie de aburi si Jacuzzi, piscine interioara incalzita cu zona de masa, piscine interioara pentru copii, terasa exterioara cu sezlonguri, sala de conferinta, loc de joaca pentru copii.

OBSERVATII: CINA FESTIVA DE REVELION ESTE OBLIGATORIE SI INCLUSA IN TARIFELE AFISATE!


FACILITATI CAMERE: studiourile au in jur de 40mp, dormitor, zona pt servit masa, baie. Apartamentele standard cu 1 dormitor au living cu sofa, baie, si o suprafata de aproximativ 70 mp, cele VIP au in plus semineu iar unul din ele are cada cu Jacuzzi.


GRATUIT: accesul la piscine interioara, Jacuzzi, sauna finlandeza, sauna in infrarosu cu sare de Himalaya, baie de aburi, fitness, depozit pt echipamentul de ski, parcare, internet, shuttle bus pana la gondola.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie