Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL LETOONIA


Descriere

Acest complex de lux oferă cazare cu un nou concept de all inclusive în camere și bungalouri decorate cu gust, în împrejurimile frumoase din Fethiye. Oaspeții au la dispoziție un centru spa, sporturi de apă și multe restaurante. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati Hotel

Club & Hotel Letoonia este un complex mare situat pe o peninsulă verde superbă din Fethiye, într-un golf pitoresc de pe coasta Mării Egee. Acesta garantează o vacanță plăcută și relaxantă, având 3 plaje private, 3 piscine în aer liber și 1 piscină interioară, mai multe facilități sportive, precum și un program de divertisment potrivit pentru întreaga familie.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurante unde se pot servi preparate din bucataria turceasca, asiatica si internationala, dar si baruri la piscina, pe plaja si in lobby.

Pentru activitatile sportive si de divertisement oaspetii au la dispozitie piscinele, 3 tobogane care coboara direct in mare, sala de fitness, teren de minifotbal, dart, teren de tenis, minigolf, biliard. In apropiere exista posibilitatea de a incerca sporturi de apa, jet ski, banana, parasailing, scuba diving.

Hotelul dispune de piscina cu sectiunea pentru copii, miniclub pentru copii, mini disco si club pentru juniori, babysitting.

Facilitati Camere

Camerele dispun de tv, telefon, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus, uscator pentru par, halat si papuci pentru baie, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.