Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare: Hotelul Dolce Vita este situat in Tohanul Nou - Bran, judetul Brasov, pe drumul national DN 73, la o distanta de 27 km de Brasov pe DN 73; 37 km de statiunea Poiana Brasov; 33 km de Rucar; 109 km de Pitesti; 57 km de Campulung; 139 km de Ploiesti si 179 km de Bucuresti pe drumul european E60.


Dotari si facilitate:


Cu o capacitate de cazare superioara celorlalte structuri de primire turistica din zona, hotelul La Dolce Vita pune la dispozitia oaspetilor sai 45 de spatii de cazare, dupa cum urmeaza :



42 de camere standard, cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial, existand si posibilitatea adaugarii unui al 3-lea pat. 12 camere sunt interconectabile prin usa comuna, pentru nevoi de familie, o camera dispunand si de facilitati pentru persoane cu dizabilitati fizice.
2 apartamente Junior
1 apartament Executive

Camerele hotelului La Dolce Vita dispun de mobilier, dotari si decoratiuni in cele mai potrivite solutii, oferind comoditate, eleganta, dar si eficienta in exploatarea utilitatilor si spatiului. Ambianta interioara se prelungeste la exterior cu balconul individual si cu privelistea spectaculoasa din fiecare camera, spre legendarul Castel Bran, spre Muntii Bucegi si Masivul Piatra Craiului.


Dotarile camerelor includ: baie proprie, TV color, cablu TV, minibar, conexiune Internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica etc.

Hotelul dispune de lift si de intrare cu rampa pentru acces special (bagaj rulant, carucioare etc.)


Spatii de reuniuni


Combinand facilitatile pentru relaxare cu cele de afaceri, La Dolce Vita vine in intampinarea nevoilor Dumneavoastra, punandu-va la dispozitie spatii dedicate si echipamente de cea mai noua generatie pentru organizarea conferintelor, seminariilor, sesiunilor de training, programelor de team building, receptiilor si evenimentelor speciale pe care le planificati.


La Dolce Vita include o gama atractiva de facilitati interioare pentru ingrijirea formei fizice, a sanatatii si a starii de spirit a oaspetilor sai:


Centrul de relaxare Armonia va oferi:



fitness club
sauna
masaj
terapie naturista si aroma-terapie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie