Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu vedere la Muntele Tampa si la cartierul istoric medieval al Brasovului, hotelul traditional Aro Palace este orientat catre Parcul Central. Ofera unitati de cazare spatioase si luxoase, precum si acces gratuit la internet.
Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, TV prin cablu si halate de baie. Sunt proiectate in culori calde si au podea cu mocheta.
Oaspetii pot degusta preparate din bucataria romaneasca si europeana la restaurantul hotelului si se pot bucura de vederea la Cetatea Brasovului din Clubul Belvedere, aflat la ultimul etaj al hotelului Aro Palace.
Barul de noapte al hotelului este decorat cu marmura, lemn si elemente art deco. Candelabrele si oglinzile mari creeaza o atmosfera speciala, in care oaspetii pot savura bauturile preferate.
Centrul spa si de wellness al hotelului Aro Palace ofera diverse tratamente si proceduri de infrumusetare. Include o piscina, saune, zone de masaj si o sala de fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie