Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GOLDEN TULIP ANA DOME

   Str Observatorului Nr 129, Cod 400352, Cluj Napoca Vezi locatia pe harta


Descriere

Probabil ati visat mereu la hotelul in care sa beneficiati de cele mai bune servicii si unde sa aveti bucuria de a va simti ca acasa. Hotel GOLDEN TULIP ANA DOME din Cluj-Napoca este alegerea perfecta.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - cu reglare individuala, ventilator, TV, minibar, seif, baie cu dus - sau cada, internet - wireless, uscator de par, linie telefonica cu derivatie in baie, produse de ingrijire personala de lux, priza pt aparatul de barbierit in baie, halat si papuci de casa, birou, mocheta.
Numar total camere: 109
Duble: 109 - din care 47 camere cu pat matrimonial, 40 camere cu 2 paturi, 21 camere executive.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 70 locuri, parcare proprie - pazita, acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless, animalele de companie acceptate - contra unei taxe, aparat pt curatat incaltamintea, centru business, camera de bagaje, bar, receptie deschisa nonstop, lift, aer conditionat.
Servicii: servicii de curierat, room service, servicii de spalatorie/ calcatorie, centru de afaceri, lustruire pantofi, inchirieri auto, fax/copiator, serviciu de concierge, serviciu de transfer.

Locatie:
Hotelul GOLDEN TULIP ANA DOME e situat in cartierul Zorilor din Cluj Napoca, fiind usor accesibil atat cu mijloacele de transport in comun cat si cu masina. Hotelul este la doar 10 minute distanta de centrul orasului si in apropierea unor obiective importante cum ar fi Gradina Botanica, Observatorul Astronomic si Sigma Shopping Center.

Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei,

Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12.00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu - "NOVEM", decorat modern, cu mese tete-a-tete, fiind ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment. In "Lobby Bar" se pot servi cele mai delicioase preparate din cafea sau ceaiuri aromatice.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 4
- Colosseum - 70 mp, pt maxim 70 persoane,
- Forum - 30 mp, pt maxim 30 persoane,
- Cupola - 161 mp, pentru maxim 150 persoane,
- Dome - 90 mp, pentru maxim 80 persoane.
Salile Colosseum si Forum se pot uni formand o sala cu o capacitate de maxim 120 de persoane; Salile Cupola si Dome se pot uni formand o sala cu o capacitate de maxim 350 persoane.
Toate salile dispun de: instalatie de sonorizare si microfoane mobile, conexiune internet prin cablu sau wireless, videoproiector si ecran de proiectie, flipchart, instalatie de climatizare, lumina naturala si artificiala cu intensitate reglabila.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Air conditioning
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Bar
Minibar
Credit card accepted
Airport transfer
Room service
Meeting/Banquet facilities
Business centre
Facilities for persons with disabilities
Rooms/Facilities for disabled guests
Free cable internet
Shoe shine

Locatie