Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIS THE PALM

Descriere

Situat pe insula Palm Jumeirah din Dubai și se bucură de o plajă privată cu nisip, Atlantis, de 5 stele, oferă vederi uimitoare la Golful Arabic. Oferă un acvariu subacvatic și acces gratuit la parcul acvatic Aquaventure și la Lost Chambers Aquarium. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit. Toate camerele inspirate de decor arab și oceanic au balcon cu vedere pitorească. Acestea includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o zonă de relaxare, facilități gratuite pentru prepararea de ceai/cafea și un minibar. Unele camere includ o terasă mare uimitoare cu vedere panoramică la palmier sau o cadă spa de dimensiuni mari, situată în centrul băii. Opțiunile de luat masa includ Hakkasan, care servește mâncăruri cantoneze autentice într-un cadru modern. Restaurantul premiat Nobu servește preparate din bucătăria japoneză contemporană cu influențe arabe. Bread Street Kitchen Bar oferă un meniu britanic și băuturi delicioase de la Gordon Ramsay. Oaspeții se pot bucura de vederi uimitoare la Palm și orizontul Dubaiului în timp ce savurează gusturile bucătăriei autentice libaneze, împreună cu băuturi delicioase la Ayamna. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la Aquaventure, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, cu Turnul lui Neptun și Turnul lui Poseidon plin de tobogane de apă palpitante. Este disponibil un loc de joacă acvatic pentru oaspeții mai tineri si The Lost Chambers. Clubul pentru copii oferă cel mai bun divertisment complet supravegheat pentru copiii dvs. și cu programe zilnice. Zona oferă adolescenților șansa de a petrece un hangout, de a dansa și de a juca cele mai recente jocuri video. Wavehouse oferă atât mese, cât și divertisment într-o zonă unde oaspeții se pot bucura de mâncare și băuturi bune, o zonă de joacă pentru copii și adulți, o pistă de bowling cu patru benzi, un aparat de valuri de ultimă generație și multe altele. Oaspeții se pot bucura de tratamente faciale și corporale la ShuiQi Spa. Sala de sport oferă antrenori personali de fitness. Proprietatea oferă o gamă de unele dintre cele mai bune buticuri și magazine de ultimă generație din lume, care oferă toate articolele esențiale de vacanță. Oaspeții au posibilitatea de a rezerva o plimbare cu elicopterul pentru un tur de 15 minute în jurul Dubaiului sau pentru transportul de la aeroport. La Mall of the Emirates se poate ajunge în 20 de minute cu mașina. Clubul de golf Emirates este la 3 km. Emblematicul Burj Khalifa și Dubai Mall se află la 25 de minute de mers cu mașina de Atlantis.
Localizare:

Mall of the Emirates este la 20 de minute de mers cu masina. Clubul de golf Emirates se afla la 3 km. Emblematicele Burj Khalifa şi Dubai Mall sunt la 25 de minute de mers cu masina de Atlantis.

Facilitati hotel:

Optiunile de luat masa includ restaurantul Yuan, care serveste preparate chinezesti specifice provinciei Sichuan, într-un cadru modern. Restaurantul premiat Nobu asigura specialitati japoneze contemporane, cu influente arabesti. Aquaventure, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, ofera Turnul lui Neptun şi Turnul lui Poseidon, cu numeroase tobogane de apa captivante. Exista si un loc de joaca în apa pentru oaspetii mai tineri. În plus, oaspetii se pot bucura de tratamente faciale si corporale la centrul spa ShuiQi. Sala de sport asigura antrenori de fitness personali.

Facilitati camere:

Amenajate cu un balcon cu vedere pitoreasca, unitatile de cazare elegante au decor cu accente arabesti şi oceanice. Includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o zona de relaxare si un minibar. De asemenea, sunt dotate cu facilitati gratuite pentru prepararea de ceai/cafea. Baia are cabina de dus si cada separata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.