Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Seef Heritage Hotel, Curio Collection by Hilton


Descriere

Hotelul Al Seef by Jumeirah oferă camere cu WiFi gratuit în Dubai, la 3,2 km de Dubai World Trade Center şi la 3,4 km de Marea Moschee. Având o locaţie bună în cartierul Bur Dubai, proprietatea se află la 7 km de Dubai Mall şi la 8 km de Burj Khalifa. Atracţiile din zonă includ City Walk Mall, la 8 km, precum şi acvariul şi grădina zoologică subacvatică din Dubai, la 8 km de proprietate.

Localizare

Fântâna din Dubai se află la 9 km de proprietate. Aeroportul Internaţional din Dubai este la 9 km.

Facilitati Hotel

Proprietatea serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. Hotelul are un restaurant care oferă o varietate de preparate din Orientul Mijlociu.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, aparat de cafea, bideu şi birou. Camerele includ o baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar unele unităţi ale hotelului au şi o terasă. Fiecare cameră a hotelului Al Seef by Jumeirah se bucură de o zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.