Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Mall of the Emirates Hotel, Dubai


Descriere

Descriere: Hotel acces direct la centrul comercial Mall of the Emirates, ofera turistilor o vedere panoramica asupra orasului.


Localizare: Situat aproape de centrul orasului Dubai, la aproximativ 16 km de plaja Jumeirah. Distanta pana la aeroportul international Dubai este
de aproximativ 28 km.



Dotari camera: Hotelul dispune de 387 de camere si 94 de apartamente, cu acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu ecran plat, aer conditionat, paturi matrimoniale sau paturi twin, minibar si baie privata cu cabina de dus sau cada, halat de baie, papuci. Unele apartamente includ un living si o chicineta cu zona de luat masa.



Facilitati: Oaspetii se pot bucura de o gama variata de bauturi si mancaruri in cele 5 restaurante ale hotelului, dintre care unul cu specific turcesc.De asemenea oaspetii pot beneficia contra cost de sala de conferinte, sala fitness, centrul spa al hotelului, sauna, jacuzzi, baie de aburi precum si de piscina aflata pe acoperisul hotelului. Parcarea este gratuita pentru oaspetii hotelului, in limita disponibilitatilor.



Animalele de companie nu sunt acceptate.



Web: https://www.marriott.com/hotels/hotel-photos/dxbml-sheraton-mall-of-the-emirates-hotel-dubai/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie