Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Admiral Grand


Descriere

LOCALIZARE: Grand Admiral este pe plaja, la 29 km de orasul Dubrovnik, in golful Slano. Aeroportul International Dubrovnik este la 50 km de hotel.


TIPURI DE CAMERE: 199 camere duble /twin , 14 camere single, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 14 camere family ( 2 duble conectate cu o baie si un balcon comun), 9 suite.


FACILITATI HOTEL: restaurant principal Maritimo, restaurant-bar pe plaja, taverna, pizzerie, magazin de patiserie, plaja proprie, piscina exterioara si interioara cu terase panoramice , terenuri de tennis, teren multifunctional de sport, loc de joaca pentru copii, sali multifunctionale pentru evenimente, centru SPA/ Wellness cu diverse tratamente cosmetice si terapii, sauna, baie turceasca, jacuzzi, salon de cosmetica.


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt elegante si moderne fiind echipate cu: aer conditionat /incalzire cu termostat, TV smart prin satelit, radio, mini bar, seif, conexiune la internet, baie cu cada si uscator de par.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.