Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la 50 d emetri de plaja, in pitorescul sat Mlini, situat langa Dubrovnik - pentru cei care cau un loc linistit departe de stresul vietii moderne. Portul este la 150 metri de hotel iar aeroportul este la 12 km .


FACILITATI HOTEL: dispune de mai multe facilitati pentru turistii sai : piscina exterioara, piscina pentru copii, centru SPA/Wellness, sauna, sala de fitness, piscina interioara, piano bar, conexiune internet wireless, parcare (gratuit), 2 restaurante, Beach Bar Oleander, sali de conferinta, facilitati pentru diverse sporturi, exchange, inchiriere masini.


FACILITATI CAMERE: 307 camere confortabile si spatioase din care 217 sunt in cladirea principala si 90 sunt in cladirea anexa. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat/incalzire, TV prin satelit, baie cu dus/cada si uscator de par, telefon, seif, conexiune la internet wireless, balcon cu masuta si scaune, detector de fum, patut pentru copii (la cerere).
Camerele standard duble/single au 15-17 mp, pat dublu/ 2 paturi twin, vedere la parc.
Camerele superior au aceeasi suprafata dar au vedere partiala la mare, iar cele cu vedere la mare au in plus set pentru ceai si cafea.
Camerele family au 30-38 mp, vedere la parc sau partiala la mare si consta in 2 camere conectate una cu pat dublu si cealalta cu 2 paturi twin, 2 bai cu dus, 2 balcoane.
Suitele au 43 mp, vedere la mare, living cu terasa spatioasa (cu vedere directa la mare ) si canapea extensibila, dormitor cu pat dublu si balcon cu vedere la mare, baie cu cada, toaleta de serviciu, frigider, set pentru ceai si cafea.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie