Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNDIA BY LIBERTY OLUDENIZ

Descriere

Situat în inima orașului Ölüdeniz, hotelul nostru este situat la doar 150 de metri de plaja Belcekız. Sundia by Liberty Ölüdeniz, a fost inaugurat în 1997 și continuă să primească turiști din întreaga lume cu aceeași pasiune și entuziasm ca și în prima zi în care și-a deschis porțile.

Descriere hotel

Situat în inima orașului Ölüdeniz, hotelul nostru este situat la doar 150 de metri de plaja Belcekız.
Sundia by Liberty Ölüdeniz, a fost inaugurat în 1997 și continuă să primească turiști din întreaga lume cu aceeași pasiune și entuziasm ca și în prima zi în care și-a deschis porțile.
 

Localizare

Sundia By Liberty Oludeniz se află vizavi de plaja Blue Lagoon din Olüdeniz, in mijlocul unor grădini tropicale luxuriante.

Facilități hotel

Hotelul oferă o recepție deschisă non-stop, restaurant, serviciu în cameră, conexiune Wi-Fi, piscină exterioară, bar lângă piscină, bar pe plajă, șezlonguri la plajă și la piscină, prosoape pentru plajă, precum și umbrele atât la piscină, cât și pe plajă.
La Sundia By Liberty Oludeniz se organizează numeroase activităti, inclusiv petreceri tematice.
Pentru a se răsfăța, oaspetii au la dispoziție un club de sănătate cu saună, sală de sport și servicii de masaj.
 

Facilități camere

Fiecare cameră elegantă oferă vedere pitorească la munții, grădinile sau piscină din jur. De asemenea, acestea includ TV prin satelit și aer condiționat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.