Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Pe Musuroaie


Descriere

Asezata intr-un ansamblu geografic de un pitoresc aparte, cu privelisti exceptionale, pensiunea reprezinta punctul de plecare pentru Trasee Ecoturistice marcate, sunt poteci care traverseaza faneta si paduri, printre hodai si case pe care le vei tine minte.
Pensiunea se afla in localiatatea Fundata, satul Fundatica, pe un platou de poveste, inconjurata fiind de Muntii Bucegi, Leaota si Piatra Craiului.
La noi se ajunge din DN73 (Campulung Brasov) urmand marcajul rutier din dreptul primariei Fundata catre Fundatica pe un drum modernizat recent de circa 4 km, iar apoi dupa un drum pietruit de aprox. 400 m se ajunge in parcarea unitatii noastre.
Pozitionarea este ideala deoarece ofera acces facil catre traseele de drumetii, calarie, ciclism montan si motocros in sezonul de vara, cat si catre traseele pentru schi alpin si fond, snowmobil in sezonul de iarna.
Din familia noastra va vom face cunostinta cu Berny, un Saint-Bernard deosebit de prietenos care insoteste turistii din zona in plimbarile lor.
Pensiunea,, Pe Musuroaie' se desfasoara pe trei nivele. La parter se afla livingul cu semineu, televizor LCD si Home Cinema, incalzire prin pardoseala, grup sanitar si trei camere duble.
Pentru a lua masa, avem la subsol un living mare cu incalzire in pardoseala, iesire pe treasa pesiunii dotata cu mese si bancute.
La etajul 1 se gasesc 6 dormitoare duble de lux, dotate cu pat matrimonial.
De asemenea, la noi puteti servi si cele trei mese principale ale zilei, preparate in bucataria pensiunii cu produse cumparate de la localnicii satului Fundata (carne, lactate, legume).
Traseele Ecoturistice sunt de o frumuseta aparte,sus- jos prin satele alaturate: Fundata, Sirnea si Moieciu de Sus, descoperind cadrul natural si traditional de la Muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.