Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare: Hotelul este situat la 20 m de plaja. Prin arhitectura, constructie si pozitionare, camerele beneficiaza de vedere la mare sau catre lacul Tismana .
Camerele hotelului Olimpic sunt renovate integral si sunt dotate cu mobilier nou, sistem de acces pe baza de cartela magnetica , aer conditionat centralizat , Wifi, TV LCD si cablu, minibar, telefon, seif, fierbator ceai/cafea, baie proprie cu cabina de dus , uscator de par si balcon.
Camerele family sunt localizate la etajul 1 au pat matrimonial si pat pentru copil.


Restaurantul hotelului se afla in imediata vecinatate a plajei si serveste o gama variata de preparate culinare inspirate din bucataria romaneasca si internationala, produse de patiserie si cofetarie si dispune (in limita disponibilitatii) de scaune speciale pentru copii.


Pe plaja sunt amenajate un loc de joaca multifunctional pentru copii si o terasa. In vecinatatea plajei sunt doua piscine (adulti si copii) cu arhitectura infinity si cu apa incalzita (iunie si septembrie) , dotate cu un bar care functioneaza in regim all inclusive.
Complexul Olimpic ofera :
Sector plaja - plaja privata, umbrele sezlonguri, loc de joaca pentru copii, activitati sportive, terasa-bar in regim a la carte.
Sector piscina - piscina adulti, copii, bar piscina(in regim all inclusive), activitati distractive(aqua gym).
Sector relaxare- biliard, tenis de masa, air hokey, jocuri electronice tip XBOX, sah, table, remy.
Sector copii - program distractiv pentru copii si face panting .
Sector fitness exterior- aparate fitness, benzi de alergat, biciclete.
Activitati artistice - spectacole de dans si muzica pentru adulti si copii, numere de magie, divertisment.


Pachetul de All Inclusive cuprinde:
cazare, mic dejun, pranz si cina (bufet), bauturi alcoolice si non alcoolice incluse in timpul meselort in restaurantul hotelului, acces gratuit la piscina si plaja cu 2 sezlonguri/camera, la locurile exterioare de joaca pentru copii 3-12 ani, la locul de joaca cu animatie, activitati specifice si supraveghetor pentru copii 3 - 8 ani, parcare gratuita (in limita disponibilitatii) , internet wifi gratuit in spatiile publice , acces biliard, tenis de masa, program de fitness in aer liber cu garantie.


Pachet de intampinare - cafea , ceai , 1 apa plata, 1 apa minerala, 2 beri, 2 sucuri. De pachetul de intampinare se beneficiaza o singura data la check-in.

Mic dejun- servit in intervalul 07.30 - 09.30, bauturi incluse: cafea, ceai, apa, racoritoare din gama Pepsi , Prigat portocale.


Pranz - servit in intervalul 12.30 - 14.30, bauturi incluse: cafea, ceai, apa, racoritoare draft din gama Pepsi, racoritoare draft Prigat portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere draft, vin alb/rosu-draft.


Cina - servita in intervalul 19.30 - 21.30 , bauturi incluse: cafea, ceai, apa, racoritoare draft din gama Pepsi, Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere draft, vin alb/rosu-draft.
Meniu special 'a la chef' la cina in zilele de joi si duminica.

Snack-urile - intre orele 10.30 - 11.00 vor fi servite produse de patiserie si produse tip snacks; - intre orele 17.30 - 18.00 vor fi servite produse de patiserie, produse tip snacks si coctail non alcoolic.
Acestea se vor servi la barul de la piscina sau in locuri special amenajate.

Bauturile non alcoolice din gama Pepsi -Prigat, apa , ceai, cafea, se servesc la draft in intervalul 07.30-19.00.
Bauturile alcoolice autohtone si din import, vin alb /rosu draft, se servesc la barul restaurantului doar in timpul meselor, numai in incinta restaurantului.
Berea draft, bauturile non alcoolice, cafeaua intre mese si snacks-urile se servesc la barul de la piscina.


Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2 a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi de cazare se intra cu cina.
Hotelul dispune de o terasa cu pergola retractabila si perete de sticla ghilotina, cu vedere directa la mare. La restaurantul terasei precum si la barul din incinta hotelului , servirea se face a la carte iar produsele nu sunt incluse in pachetul all inclusive.


In lunile iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet suedez sau a la carte in functie de numarul turistilor cazati in hotel (minim 60 de persoane pentru a se organiza masa bufet).


Este obligatorie purtarea bratarii primita la receptia hotelului pe toata perioada sejurului. Bratara se preda obligatoriu la check-out, nepredarea ei implica plata sumei de 50 lei.
Produsele oferite in sistem ALL INCLUSIVE se vor consuma doar in incinta complexului, in timpul sejurului.


Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.
































































Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie