Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL ALUA PALMANOVA BAY:
Hotelul aflat in statiunea frumoasa si linistita Palmanova a fost preluat recent de lantul Alua si renovat integral. Hotelul se recomanda in special familiilor si cuplurilor care doresc o vacanta de relaxare.

Tip masa:
Fara masa, Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL ALUA PALMANOVA BAY:
Hotelul se afla pe malul marii cu acces de pe platforma si la 250 de metri de plaja cu nisip fin a statiunii Palmanova. Orasul Palma se afla la 18 km distanta de hotel iar aeroportul la 30 km.

Dotari camere:
Hotel Alua Palmanova Bay are studiouri si apartamente. Studiourile sunt compuse din: o incapere comuna dormitor si living (2 paturi twin si canapea extensibila), chicineta utilata, baie, balcon,si sunt dotate cu: aer conditionat/incalzire, seif, minifrigider, uscator de par, telefon, TV satelit, Wi-Fi gratuit, facilitati preparare ceai/cafea. Apartamentele sunt compuse din: dormitor (2 paturi twin), living (2 canapele extensibile), chicineta utilata, baie, balcon si sunt dotate la fel ca studiourile.

Facilitati HOTEL ALUA PALMANOVA BAY:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, mai multe baruri, piscina exterioara pentru adulti si copii, terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrele pe platforma de la malul marii, loc de joaca si miniclub pentru copii, supermarket, receptie 24h, camera pentru bagaje, animatie, Wi-Fi gratuit.

Web: palmanovabay.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie