Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL HOUSE THE STUDIO-CALVIA ( EX BY IBIZA ROCKS)


Descriere

Descriere HOTEL SOL HOUSE THE STUDIO CALVIA BEACH:
Hotelul se afla in inima statiunii Magaluff, la cativa metri de plaja Calvia. In perioada de vara, hotelul organizeaza concerte de muzica live si petreceri la piscina cu muzica mixata de DJ.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL SOL HOUSE THE STUDIO CALVIA BEACH:
Hotelul este la 50 de metri de plaja, centrul orasului Palma de Mallorca se afla la 18 km, in apropiere de hotel exista o statie de autobuz iar Aeroportul Palma de Mallorca este situat la 26 km de hotel.

Dotari camere:
Hotel Sol House The Studio Calvia Beach are camere cu un decor modern, dotate cu: aer conditionat, TV cu ecran plat, wifi gratuit, mini frigider, seif si balcon mobilat. Oaspetii au acces la o aplicatie cu Serviciu Clienti nonstop, informatii despre evenimente si liste de redare.

Facilitati HOTEL SOL HOUSE THE STUDIO CALVIA BEACH:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o terasa cu paturi balineze, 2 piscine in aer liber, sala de sport deschisa nonstop, unde acestia pot face fitness si beneficia de asistenta unui antrenor personal, restaurant tip bufet, care este deschis pentru micul dejun si cina si serveste preparate internationale si regionale, gustari si bauturi se pot servi la lounge bar sau in aer liber, la barul de la piscina, micul dejun se poate lua si la barul Play, unde aceast masa este disponibila la cerere pe toata durata zilei.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie