Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii
HOTEL ALCOR este amplasat chiar pe plaja, in zona de Nord a statiunii Mamaia.
Hotelul detine 120 de camere si apartamente cu vedere frontala sau laterala la mare, renovate in anul 2018. Camerele sunt impartite in 94 camere duble cu pat matrimonial, 11 camere duble twin, 5 camere triple si 10 apartamente.
Turistii hotelului beneficiaza de umbrela si 2 sezlonguri/ camera, pe plaja privata a hotelului.

Dotari si servicii
La Alcor, zilele de vacanta se transforma in momente de neuitat. Impreuna scriem povesti de care ne vom aminti intreaga viata.
Petrece vacanta alaturi de cei iubiti, lasa grijile de o parte si pregateste-te sa traiesti experienta verii la noi!
Amplasarea speciala a hotelului, direct pe plaja, si totodata forma deosebita de arc de cerc, ofera posibilitatea tuturor turistilor nostri de a avea vedere totala sau partiala la mare din oricare dintre camere.
Hotelul Alcor este situat la 2 km de parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia. Cazinoul din Constanta se afla la 8 km. De asemenea, oaspetii pot vizita insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol, aflat la 3 km si accesibil cu vaporasul.
Restaurantul hotelului, cu specific international, va asteapta cu preparate savuroase din ingrediente mereu proaspete, pregatite cu pasiune si atentie la detalii.
Puteti servi pranzul sau cina a la Carte in restaurant (capacitate 200 de locuri) sau puteti profita de aerul binefacator al marii pe terasa (capacitate 60 de locuri).
Hotelul dispune de 2 lifturi, restaurant, cafe - bar cu terasa spre mare, 3 sali de conferinte cu o capacitate de 15, 30, 50 locuri si ofera facilitati precum: internet, biliard, tenis de masa, seif receptie, loc de joaca pentru copii si parcare in limita locurilor disponibile.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez 07:00 - 10:00

Dotari camere
Toate camerele au vedere partiala la mare, pat matrimonial, baie proprie cu cabina de dus, balcon, TV, minibar, telefon, aer conditionat.
Camere duble cu pat matrimonial sau twin cu vedere frontala sau partiala la mare: 25 mp.
Capacitate maxima:2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani).
Camere triple: 1 pat matrimonial + canapea extensibila
Capacitate maxima: 3 adulti
Apartament format din dormitor cu 1 pat dublu si living cu 1 canapea extensibila, in suprafata de 60 mp, cu balcon cu vedere la mare, TV cu ecran plat, aer conditionat, izolare fonica, baie privata si WiFi gratuit.
Capacitate maxima: 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii (0-11.99 ani).

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- copiii 0- 12.99 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar;
- copiii peste 13 ani achita supliment pentru camera tripla in functie de perioada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.