Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Malibu Mamaia este amplasat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, fiind marginit de plaja cu nisip fin si de apele lacului Tabacarie. Dotarita pozitionarii privilegiate, oaspetii hotelului au sansa unica de a urmari rasaritul soarelui din apele Marii Neagre si apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.



PENTRU OFERTA DE NOPTI GRATUITE PLATA SE FACE IN MAXIM 30 de zile de la rezervare!



Cladirea impunatoare a Hotel Malibu Mamaia are o arhitectura inedita, in trepte, care se face usor remarcata printre constructiile din zona. Fiind un hotel nou, inaugurat in vara anului 2006, Hotel Malibu Mamaia isi primeste oaspetii intr-o atmosfera relaxanta si foarte eleganta, dispunand de interioare moderne, finisaje de calitate si decoruri in culori cald.



Toate camerele Hotelului Malibu sunt mobilate elegant. Camerele ofer aer condiLLionat, TV LCD, minibar Li o baie privat, dotat cu halate, papuci Li articole de toalet. Toate camerele au balcon.



Hotel Malibu Mamaia dispune si de un Centru de Conferinte ultra-modern, alcatuit din 4 sali de conferinta de diferite capacitati, dotate cu ecran, flipchart, videoproiector, sistem de sonorizare, video TV si sistem de traducere simultana, la cerere.



Exotic, elegant si foarte primitor, Hotel Malibu Mamaia este o destinatie foarte populara printre turistii romani si straini care doresc sa-si petreaca un sejur sau un weekend la malul marii, atat pentru odihna, cat si pentru distractie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie