Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moko Beach by Grifid


Descriere

LOCALIZARE

MOKO Beach By Grifid 4* este despartit de plaja statiunii Nisipurile de Aur de o promenada numai buna pentru plimbari (10 metri distanta). Aeroportul International Varna este la aproximativ 30 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata. Piscine exterioare. Sezlonguri, prosoape si parasolare.
Aqua Park la Grifid Park Hotel Bolero (700 m distanta) - doua sectiuni separate pentru adulti si copii.
Grifid Mini Club (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Mini-disco, piscina e plaja (in fata hotelului Sentido Marea)
Wellness: sauna, bai turcesti, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de relaxare de grup sau individual: volei pe plaja, boccia, darts, aerobic, aqua fitness, yoga, zumba, inchiriere biciclete.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive si de recreere, spectacole, evenimente si muzica live.
Alte facilitati: servicii de spalatorie, de calcatorie, medicale, inchiriere de masini si schimb valutar.

RESTAURANT

Restaurante: Buffet Restaurant (bucatarie locala, statii de gatit live, terasa), A la Carte Restaurant, Beach Restaurant (seri tematice - meniu a la carte)
Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, baie dotata cu dus si uscator de par.

DOUBLE ROOM with park view
DOUBLE ROOM with sea view

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie