Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL NESSEBAR BAY MARE HOTEL


Descriere



Localizare

Complexul Sol Nessebar se afla la o distanta de numai 2.5 km de orasul vechi Nessebar, oras cu o istorie impresionanta, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Complexul este compus din 3 hoteluri: Sol Nessebar Palace 5*, Sol Nessebar Bay 4 *si Sol Nessebar Mare 4*. Hotelurile se afla la 100m distanta fata de plaja si sunt inconjurate de spatii verzi atent ingrijite. Acestea pun la dispozitia oaspetilor o gama larga de activitati recreative, sporturi, mancare excelenta, servicii de calitate, o atmosfera placuta, relaxanta. Hotelurile Sol Nessebar Bay 4* si Sol Nessebar Mare 4* sunt inconjurate de copaci si de o gradina superba beneficiind de o vedere la mare de exceptie.

Facilitati Hotel

Hotelurile Sol Nessebar Bay 4* si Sol Nessebar Mare 4* pun la dispozitia turistilor: receptie, restaurant principal in fiecare hotel, restaurant cu tematica, bar in lobby, piscine exterioare, bar la piscina, Aqua Park, terasa langa plaja cu sezlonguri si umbrele gratuite(in limita disponibilitatii), seif(contra cost), schimb valutar, aer conditionat, 6 sali de conferinta, WiFi gratuit in lobby, la piscine si in camere, centru SPA, teren de tenis, mini golf, masa de billiard, sporturi acvatice, centru de inchiriere biciclete, loc de joaca pentru copii, programe de animatie, piscine separate pentru copii, castel cu topogane, meniu special pentru copii in restaurantul principal. Nu se accepta animale de companie. Parcare exterioara contra cost(se achita la receptie).

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu 2 paturi twin (lipite/se pot separa), fotoliu extensibil, balcon, aer conditionat, televizor, Wi-Fi, mini bar, telefon, seif(contra cost), uscator de par, baie cu dus.

Sol Nessebar Bay 4* are 287 camere:

138 camere cu vedere la parc (max 2+2/ 3+1), aproximativ 29 mp.

59 camere cu vedere la mare (max 2+2/ 3+1), aproximativ 30 mp.

92 camere family cu vedere la mare (2 camere interconectate, max 4+2), aproximativ 60 mp.

2 camere pentru persoane cu dizabilitati(duble cu vedere la parc).

Sol Nessebar Mare 4* are 342 camere:

152 camere cu vedere la parc (max 2+2/ 3+1), aproximativ 29 mp.

94 camere cu vedere la mare (max 2+2/ 3+1), aproximativ 30 mp.

86 camere family cu vedere la mare (2 camere interconectate, max 4+2), aproximativ 60 mp.

2 camere pentru persoane cu dizabilitati(duble cu vedere la parc).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie