Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise All Suites Family Resort Aparthotel


Descriere

Localizare: complexul de apartamente este situat in a doua linie, la 200 m de plajele Obzor si Byala. A fost construit in anul 2007.Website: http://sunrisehotelobzor.com/Capacitate: complexul cuprinde mai multe cladiri de 6 etaje, 50 apartamente 1 dormitor, 50 apartamente 2 dormitoare.Facilitati Complex: piscina exterioara, centru wellness, fitness , sauna, baie de aburi, masaj, restaurant, bar la piscina, 7 lifturi, internet wireless, tenis de masa, volei, magazin, birou rent-a-car, sala de conferinte , parcare si garaj,piscina pentru copii, patut pentru infanti, camera de joaca pentru copii.Apartament 1 dormitor : pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, usa intermediara, bucatarie utilata ( cafetiera, plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, aspirator, TV, masina de spalat ) telefon, aer conditionat, conexiune la internet , baie cu cada, balcon, podeaua este acoperita cu parchet si gresie. Apartament cu un dormitor - un dormitor, living cu chicineta si zona de luat masa, o baie cu cada sau dus si WC. Paturi: 2 paturi obisnuite (twin sau duble) si doua paturi suplimentare in living (1 canapea extensibila sau 2 fotolii extensibile, ambele potrivite pentru 2 copii sau 1 adult)

Apartamentele cu 2 dormitoare dispun de aceleasi facilitati si au aproximativ 80 mp.GRATUIT: accesul la piscina, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, fitness, animatie, parcare (nu se poate rezerva/garanta din agentie).Apartament cu doua dormitoare - doua dormitoare separate, living cu chicineta si zona de luat masa, o baie cu cada sau dus / WC si WC suplimentar. Paturi: 4 paturi obisnuite (twin sau duble) si doua paturi suplimentare in living (1 canapea extensibila sau 2 fotolii extensibile, ambele potrivite pentru 2 copii sau 1 adult)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie