Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel CARMEN este un hotel nou, deschis in luna Decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta. Este situat vis-a-vis de gara orasului.

Adresa: Bulevardul Mihail Saulescu, nr. 121.

Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private.
Oferta hotelului contine o lista de servicii de ultima ora in domeniul turismului, iar oaspetii hotelului vor beneficia de cazare, centru de conferinte/evenimente, restaurant, un elegant centru SPA cu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate avand un personal dedicat si pasionat.
Informatii si dotari hotel

Dotari generale:restaurant cu terasa, salon de mic dejun, zona receptie, receptie non stop, bar, camere pentru persoane cu dizabilitati, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, lift; sistem central de incalzire, depozitare bagaje, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, plata prin card., parcare proprie - gratuita in limita locurilor disponibile, internet, pastrare obiecte de valoare
Sali de conferinta: 2 - Sala de conferinte cu capacitate de pana la 200 de locuri, dispune de lumina naturala, spatii special amenajate pentru pauzele de cafea. Dotari: Videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon fix si wireless, flipchart si markere, internet wireless. Sala evenimente cu capacitate de 240 locuri, dispune de lumina naturala, spatii special amenajate pentru pauzele de cafea, ring de dans. Dotari: Videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon fix si wireless, flipchart si markere, internet wireless.

Dotari camere:TV -LED diagonala 82 cm, minibar -cu produse, seif, baie cu dus -papuci si halat de baie, balcon, internet, uscator de par.
Dotari apartamente: un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea extensibila, separate prin usa, restul dotarilor ca la camerele duble.
Numar total camere: 58, din care 10 apartamente

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:

- intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, mic dejun gratuit
- intre 7-14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, achita mic dejun
- patul suplimentar este 110 lei/ noapte cu mic dejun inclus

Observatii! Fumatul nu este permis in spatiile hotelului.
Nu se accepta animale de companie



Servicii masa:Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 110 locuri. Micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a-la-carte.
Fitness/Wellness/Sport:piscina acoperita, SPA -sauna, sala fitness, salon de masaj si ultraviolete, jacuzzi
IMPORTANT- accesul la centru spa si la piscina este restrictionat datorita SARS - COV 2

Tarifele NU includ taxa salvamont in valoare de 3 lei/ noapte/ persoana. Tariful poate fi modificat in functie de hotararile Consiliului Local Predeal si se achita la receptie!







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.