Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ne plac lucrurile simple si frumoase. De aceea, am combinat o pozitionare excelenta (doar 7 minute pana la partia de schi si 10 minute pana in centrul orasului) cu dorinta de a oferi cea mai buna experienta de cazare intr-o casa contemporana, amenajata in stilul artelor cu paturi incapatoare, dotari esentiale, un mic dejun excelent si o zona de relaxare pe masura.
Pensiunea isi asteapta oaspetii in cele 15 camere duble amenajate intr-un stil cu influente portugheze si cu vedere spre padure, dispuse pe 3 etaje.
Toate camerele pensiunii au balcon. Fiecare camera are baie privata. De asemenea, fiecare camera de la Pensiunea Hilltop are TV cu ecran plat.
Pensiunea Hilltop ofera diverse facilitati de wellness, inclusiv cada cu hidromasaj si sauna.
Fie ca esti un entuziast al sporturilor de iarna, un calator dornic de noi aventuri, un cititor feroce sau pur si simplu un explorator, Hilltop este frumusetea dintre copaci care te va cuceri de la prima vizita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie