Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala: Hotel Orizont este situat la numai 800 m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana « Trei Brazi » i statiune i la 50 m de DN1.



Complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru turistii interesati de explorarea traseelor montane din zona – Cana Susai, Clabucet, Garbova, Piatra Mare – i de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peles (Sinaia) i Castelul Bran (Brab), ambele obiective fiind situate in apropiere.


Fara indoiala una din cele mai apreciate unitati de cazare de pe Valea Prahovei, Hotel Orizont dispune de 139 de camere in regim single, double i apartament, toate amenajate i dotate conform standardelor de 4 stele.



Renovat complet in 2010, hotelul a devenit locatia cea mai cautata din Predeal, impresionand prin facilitatile deosebite pe care le pune la dispozitia turitilor:



•86 de camere double standard i 20 de camere duble executive, cu baie proprie, minibar, telefon i internet gratuit, birou de lucru i TV.


•16 camere single oferind un spatiu generos i conditii de confort sporit prin dotarile la standarde internationale.


•7 apartamente impresionand prin finisajele de calitate i conditiile oferite - aer conditionat, seif, frigider, TV i telefon, ideale pentru familiile aflate in concediu.


• 2 lifturi


La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite in incinta restaurantului cu specific international. Hotelul dispune de patru baruri, intre care un Cigar Club extrem de modern pentru fumatori i detine totodata un centru de conferinte pentru evenimente business i activitati sociale.



Conditiile de cazare i calitatea deosebita a serviciilor sunt doar doua dintre atuurile Hotel Orizont, ce ofera in plus clientilor sai acces gratuit la piscina i sala de fitness, centru Spa cu 3 tipuri de sauna i jacuzzi, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare i parcare supravegheata pentru siguranta deplina pe durata ederii in Predeal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie