Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

OFERTA REVELION 2023 ROZMARIN - 3 nopti + 1 noapte cadou (check in 30.12.2022 - check out 03.01.2023)
Pachetul include:
30.12 - intampinarea oaspectilor in receptie
- cina tip bufet cu muzica live
31.12 - mic dejun bufet
- cina festiva revelion cu muzica live si invitati speciali (AMNA, Smart Band)
- open bar, foc de artificii
01.01 - mic deun bufet
- BBQ taierea porcului
- cina bufet cu muazica live
02.01 si -3.01 - mic dejun bufet


Mesele vor fi completate cu urmatoarele sortimente de bauturi: cafea, ceai, sucuri gama Cola, apa minerala/plata, tuica/ visinata/ afinata/ vinul casei/ bere draft


Facilitati incluse in pachet: parcare gratuita in limita locurilor disponibile, sala de jocuri, ping pong, accesul la sala fitness si saun




Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal continua traditia serviciilor de calitate din turismul montan care a adus faima industriei hoteliere romanesti.Este gazda primitoare departe de 'casa'!
Are o panorama deosebita asupra vaii Timisului.


Dotari generale: restaurant 350 locuri, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, acces persoane cu dizabilitati, camera pentru persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii -castel gonflabil, pictura, mingi, soccer, ping-pong, internet -wireless, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare -seif la receptie lift, bar de zi, receptie 24/7, salon mic dejun, crama, terasa, spatiu barbeque, zona fumatori, depozit bagaje, aparat pentru lustruit pantofi. Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, telefon, aer conditionat, sistem de incalzire.


Servicii masa: se asigura in unitatea Restaurant Rozmarin, organizat pe doua etaje (cu un spatiu central comun ce permite comunicare vizuala intre cele doua etaje), cu iesire catre terasa ce ofera privelistea muntilor. De asemenea restaurantul dispune de un spatiu de barbeque menit sa redea o atmosfera specific romaneasca.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.