Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bach Aparthotel CMP


Descriere

Descriere apartament Suprafata: 45 mp
Fiecare dintre noi isi doreste sa spuna ca se simte ca aacasaa atunci cand calatoreste.
Bach Apartments iti ofera ambianta si caldura de acasa, fiind o alegere excelenta atunci cand doresti sa cunosti locuri noi.
Apartamentul este compus dintr-un living cu bucatarie open space, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, dotat cu TV LCD Samsung, coltar extensibil cu masuta de cafea, masa de servit cu 4 scaune, bucatarie, un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180x200 cm, TV LCD, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180x200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1 copil - AZntre 0-7 ani.
Apartamentul dispune de posibilitatea de a asigura si cazarea pentru inca 2 persoane adulte sau copii cu varste cuprinse intre 7-18 ani pe coltarul extensibil aflat in living


Descriere garsoniera Suprafata: 34 mp
Alege sa te cazezi intr-o minunata si spatioasa garsoniera, care te surprinde cu povestea elegantei si a confortului.
Garsoniera este compusa din bucatarie, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, TV LCD Samsung, masa de servit cu 4 scaune si un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180x200 cm si TV LCD Samsung, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Acest tip de unitate de cazare este conceput si pentru persoanele cu handicap, accesul acestora la locuinta facandu-se usor si imediat, unitatea fiind dotata cu lift.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180x200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1 copil - intre 0-7 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.