Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Locatie La 1 km de portul din Sivota la 24 km de orasul Igoumenitsa 460 km de Atena si la 210 km de SalonicRecomandari Statiune de lux intr-o zona pitoreasca Vederi panoramice spre mare si munte O varietate de camere confortabile un restaurant baruri . . .

Locatie Zona Agia Paraskevi la 24 km de Igoumenitsa la 460 km de Atena la 210 km de SalonicRecomandari Hotelul rafinat situat lângă pădurea de măslini foarte aproape de mare Camere confortabile restaurant baruri piscine servicii de înalta c . . .

Sivota

Locatie Agia Paraskevi la 5 km de Sivota la 22 km de Parga la 7 km de Perdika la 29 km de Igmenitsa la 89 km de Preveza la 460 km de Atena 210 km de Salonic Hotelul a fost construit în 2017 si este situat pe un dealRecomandari Prima linie d . . .

Locatie La 300 de metri de port la 24 km de orasul Igoumenitsa la 460 km de Atena la 210 km de Salonic Vederi panoramice la munti si la mareRecomandari Spa Resort Sivota Diamond ce este situat pe un teren cu un soare bland in acelasi timp cu paduri n . . .

Locatie La 600 de metri de portul Sivota la 24 km de Igoumenitsa la 460 km de Atena 210 km de SalonicVilele Karvouno sunt situate de-a lungul țărmului Karwouno în Sivota regiunea Fesprotia într-un golf plin de liniște Aeroporturile din apr . . .