Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF FANABE


Descriere

Fañabe Costa Sur este situat la 300 de metri de plaja Fañabe din Costa Adeje, Tenerife. Are piscină mare în aer liber disponibilă tot timpul anului şi terasă de vară. Este un hotel destinat in general familiilor compus dintr-o cladire cu 5 nivele. Langa hotel este o strada unde se gasesc o multime de magazine. Foarte bine 8.3 Booking.com

Localizare:

Hotelul Fanabe Costa Sur situat in statiunea Costa Adeje la aproximativ 500 metri de plaja Fanabe si El Duque. La 1 km distanta de hotel se afla diverse localuri de divertisment, baruri, restaurante si discoteci.

Facilitati hotel:

Hotelul este dotata cu o piscină mare în aer liber, terasă de vară, teren de tenis iluminat, teren de baschet şi minigolf, centru wellness ce oferă masaje, saună şi cadă cu hidromasaj, 2 piscine pe acoperiş, o zonă separată pentru nudişti, club pentru copii, restaurant, bar şi o echipă de divertisment care organizează o serie de activităţi în timpul zilei şi noaptea.

Facilitati camere:

Camerele hotelului sunt dotate cu TV, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), baie, uscator de par, balcon cu masa si scaune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.