Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Golden Boutique Hotel - Adults Only (Golden Beach)


Descriere

Descriere hotel: Hotel Alexandra Golden Boutique este primul hotel luxos de tip boutique din Thassos si beneficiaza de o locatie ideala, chiar pe Golden Beach. Luxosul hotel Alexandra Golden ofera un centru spa, sala de fitness si 2 piscine in aer liber, dintre care una cu sezlonguri plutitoare.
Tip masa: mic dejun iar restaurantul a la carte Ambrosia serveste specialitati mediteraneene gourmet, pregatite din ingrediente locale. Zona din jurul hotelului include gradini, piscine si terase insorite.
Localizare: Hotel Alexandra Golden Thassos Boutique este situat pe plaja din Golden Beach, in insula Thassos.
Plaja: de nisip in imediata apropiere a hotelului
Dotari camere: Camerele si suitele hotelului Alexandra Golden Boutique imbina confortul suprem cu estetica minimalista. Majoritatea unitatilor au piscina privata. Acestea sunt dotate cu acces Wi-Fi gratuit si CD/DVD player.Junior suite - camera spatioasa decorata modern, cu pat matrimonial, baie cu dus si balcon. Junior suite cu piscina privata - are in plus fata de junior suite standard terasa cu piscina exterioara ce are jacuzzi si masaj incorporat.Maisonette suite cu piscina - apartament pe doua niveluri cu dormitor, living, baie cu dus si chicineta. La etaj se afla dormitorul cu pat matrimonial si jacuzzi (pozitionat langa pat). La parter se afla livingul ce are canapea si chicineta.Grand suite - 2 dormitoare, jacuzzi interior incalzit, 2 bai spatioase cu dus, living si chicineta. Pe terasa apartamentului se afla piscina ce are jacuzzi si masaj incorporat.
Facilitati: Hotelul Alexandra Golden Boutique dispune de, piscina exterioara cu jacuzzi, piscina exterioara cu nisip artificial, internet, WiFi, sala de conferinte, magazin, sezlonguri & umbrele, spalatorie, room service, parcare.
Centru Spa: Baie cu aburi, sauna, piscina interioara, tratamente faciale corporale si sala de fitness, restaurant, bar, pool bar, piano bar.
Clasificare agentie: 5*
Website: http://www.alexandragoldenhotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie