Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna s Star (Potos)


Descriere

Descriere: Hotel Anna s Star este un raport bun calitate pret datorita pozitiei sale exact vis a vis de plaja din Potos
Tip masa: fara masa.
Localizare: Hotelul Anna's Star Beach este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos, intr-o livada de maslini si la 100 de metri pana in centrul statiunii. Hotelul se afla la 45 de kilometri pana la Limenas, capitala insulei si port si la 25 de kilometri pana la Prinos, cel de-al doilea port al insulei.
Plaja: publica cu nisip in fata hotelului
Dotari camere: Hotel Anna s Star este dotat cu camere spatioase si confortabile. Studiourile sunt dotate cu grup sanitar propriu, chicineta utilata, TV si aer conditionat. Paturile din studiouri sunt single, 2 unite si unul separat. In apartamente, intr-una din incaperi exista 1 pat dublu iar in cealalta, 2 paturi single si o canapea. In fiecare apartament exista cate o singura baie.
Facilitati: Hotel Anna s Star detine deasemenea si o piscina formidabila cu sezlong-uri si umbrele, unde va puteti bucura de soare, dar si un bar la piscina unde ofera cocktail-uri revigorante, bauturi si racoritoare, wifi in zona receptiei, loc de parcare .
Contra Cost: Jacuzzi, sezlongurile si umrbelele la plaja.
Facilitati copii: piscina cu sectiune pentru copiiClasificare agentie: 2*
Website: http://www.hotel-annastar.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.