Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kamari Beach Thassos (Potos)


Descriere

Descriere: Hotelul Kamari Beach a fost complet renovat iar designe-ul ce imbina stilul post-modern minimalist cu arhitectura bizantina creeaza atmosfera potrivita pentru relxare. Localizare: Hotelul Kamari Beach se afla in statiunea Potos, in apropiere de zona cu magazine si taverne, pe idilica plaja cu nisip alb Agios Antonios; capitala Limenas (Thassos) se afla la aproximativ 45 km. Dotari camere: Cele 35 de camere sunt pentru nefumatori, au mobilier de comanda si saltele Cocomat si sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, mini bar, seif, uscator de par; cada semitransparenta are dus cu efect de ploaie, iar balcoanele ofera privelisti spre gradina, spre piscina sau spre mare.
Facilitati hotel: Hotelul Kamari Beach dispune de: restaurant cu vedere catre marea Egee si dealurile din Thassos, piscina inconjurata de palmieri, jacuzzi, bar la piscina, plaja cu nisip, internet gratuit in zonele publice, parcare. Web: www.hotelkamari.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie