Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bozikis Palace (Ag. Sostis)


Descriere

Descriere HOTEL BOZIKIS PALACE:
Hotelul este situat intr-o zona linistita a satului Agios Sostis, care este situat intre Laganas si Keri. Este recomandat pentru cupluri si familii cu copii mici.


Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune (mic dejun si cina tip bufet). Cina se serveste in hotelul Zante Sun, situat alaturi. Bauturile nu sunt incluse la cina!


Localizare HOTEL BOZIKIS PALACE:
Hotelul este situat in statiunea Laganas, la aproximativ 100 de metri de plaja cu nisip, la 1 kilometru de centrul Agios Sostis si la 2 kilometri de centrul Laganas. Zakynthos Town se afla la o distanta de 8 kilometri, iar aeroportul la 7 kilometri de hotel.


Plaja:
Hotelul este situat in apropierea plajei din golful Laganas, cu nisip fin si intrare lina in apa.


Dotari camere:
Hotel Bozikis Palace are 35 camere duble si triple, dotate cu aer conditionat (6 euro / zi platibil la fata locului), telefon, TV, frigider (gratuit), seif (10 euro / saptamana platibil la fata locului), balcon privat cu vedere spre Golful Lananas si Insula Marathonissi (Insula Testoaselor). Curatenia in camere se face de 6 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei de pat de 2 ori pe saptamana si a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.

In camere se pot caza 2 adulti sau maxim 2 adulti+infant.


Facilitati HOTEL BOZIKIS PALACE:
Hotelul ofera numeroase facilitati turistilor: zona pentru mic dejun, receptie, curte interioara, bar, snack bar cu TV, piscina exterioara pentru adulti, terasa de plaja cu sezlonguri si umbrele, parcare, internet wifi gratuit in lobby.


Facilitati copii:
Baby cot (gratuit, la cerere)


Clasificarea agentiei: 2*+


Web: bozikispalace.gr


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie