Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIMENA COMFORT HOTEL


Descriere

LOCAȚIE: Situat in Çamyuva/Kemer, Antalya, Turcia. Aflat la 65 km de Aeroportul Antalya și la 50 km de centrul orașului Antalya. Cel mai apropiat oraș: Kemer, la 7 km. FACILITĂȚI HOTEL: Restaurante: Principal (bufet deschis pentru mic dejun, prânz și cină), Agora 24 (a la carte - hamburgeri, cartofi prăjiți, kumpir, pide, pizza, hot dog, supă, bar de salate, grătar), Patisserie (a la carte - prăjituri și cafea), Gözleme House (self-service gözleme), Beach Bar, Apollonia Bistro (a la carte - hamburgeri, cartofi prăjiți, kumpir, pide, pizza, hot dog, supă, bar de salate, grătar, döner), Pool Bar, Isinda A’la Carte Restaurant (a la carte - serviciu de cină). Baruri: Agora 24 (deschis non-stop), Lounge Bar (07:00-24:00), Pool Bar (10:00-22:00), Beach Bar (09:00-18:00), Disco (23:00-01:00), Service Bar (07:00/10:30-12:30-14:30/19:00-21.30), Apollonia Bar (10:00-19:00), Detox Bar (12:00-16:00), Beer House (11:00-18:00), Wine House (18:00-24:00). Piscine: Piscină exterioară și piscină interioară pentru hotel, piscină pentru copii, piscină și piscină pentru copii pentru Villa Comfort. Plaja: Plaja proprie este la 150 m distanta si este o plaja cu nisip si pietris. La plaja este disponibil un bar si plaja este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Alte facilități: Plajă privată, terenuri de tenis, centru fitness, activități de animație (zilnic), Kids Club, spațiu wellness (hamam turcesc, saună, piscină interioară, camere de terapie), activități sportive (tenis, tenis de masă, darts, volei, baschet), plajă privată cu serviciu de șezlonguri și umbrele, serviciu de prosop de plajă, divertisment de seară. FACILITĂȚI CAMERE (NUMAI CAMERE STANDARD): Tip cameră: Standard Room. Dotări camere: Baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, telefon, seif electronic, TV prin satelit, set pentru ceai și cafea, minibar, halat de baie, papuci, Wi-Fi, comutator electronic

Localizare

Simena Holiday Village & Villas este situat in regiunea Camyuva, la 10 km de Kemer, si 75 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor Restaurantul principal, bar la piscine, lobby bar, restaurante A`La Carte (Agora si Ocakbasi valabile doar cu rezervare in prealabil), sauna, baie turceasca. Seiful se afla la receptie si este fara plata, magazine, coaforul (o tunsoare gratis), doctorul, babysitting, salonul de infrumusetare, masajul, spalatoria si curatatoria sunt cu plata.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie (dus)-wc, aer conditionat, tv, telefon, minibar, safe, uscator de par, balcon.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )