Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elotia Hotel Creteotels

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul Chaniei, la doar 200 de m de plaja cu nisip.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat oferă o camere single și 29 de camere duble ce se află atat intr-o clădire principlă cu 2-etaje cat și in 3 clădiri auxiliare. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile unității de cazare. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber in mod flexibil. In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege intre pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.