Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Bustan Centre & Residence


Descriere

Al Bustan Centre & Residence este o reşedinţă luxoasă, care oferă un centru de fitness bine dotat, o piscină în aer liber și masaje terapeutice de relaxare. Dubai Creek Golf & Yachtclub este la 5 minute de mers cu mașina, iar stația de metrou Al Nahda se află la 50 de metri.

Localizare
Aeroportul Internațional Dubai se află la doar 6 km, iar la proprietate este disponibilă o parcare gratuită.Mallul AL Bustan este în aceeași clădire cu Al Bustan Centre and Residence.Dubai Creek Golf & Yachtclub este la 5 minute de mers cu mașina, iar stația de metrou Al Nahda se află la 50 de metri.

Facilitati Hotel
Oaspeții pot juca o partidă de tenis pe teren sau se pot relaxa la saună. Personalul de la biroul de turism poate oferi informații despre serviciul de închirieri auto de la Al Bustan. Recepția este deschisă nonstop.La Fountain Restaurant & Café, oaspeții pot alege dintr-o gamă largă de specialități regionale și internaționale. De asemenea, aceştia pot savura preparate din diferite bucătării în zona de food court de la mall.

Facilitati Camere
Unitățile de cazare spațioase au bucătărie cu frigider, aparat de cafea/ceai și veselă. Toate sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.