Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHEVAL MAISON THE PALM - DUBAI

Descriere

Situat la 1,3 km de Palm West Beach, Cheval Maison - The Palm oferă cazare cu o piscină pe acoperiș, o terasă și o recepție deschisă nonstop pentru confortul dumneavoastră. Accesul WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate, iar la fața locului este disponibilă o parcare privată.
Localizare

Plaja Frond A se află la 1,9 km de aparthotel, iar plaja Frond P se află la 2,1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 32 km de Cheval Maison - The Palm.

Facilitati Hotel

O piscină pe acoperiș, o terasă și o recepție deschisă nonstop pentru confortul dumneavoastră. Accesul WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate, iar la fața locului este disponibilă o parcare privată. Micul dejun zilnic oferă opțiuni de tip bufet, à la carte sau continental.

Facilitati Camere

Fiecare unitate are o bucătărie cu mașină de spălat vase și cuptor, precum și un seif, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilități de călcat, un dulap și o zonă de relaxare cu canapea. În fiecare unitate există o baie privată cu duș, precum și halate de baie, papuci și un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.