Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descrire : Hotelul Park Beach este situat central in zona turistica din Limassol, la doar cativa pasi de mare. A fost folosit de ani buni de sportivi si echipe nationale ca tabara de antrenament.

Localizare : Este situat intr-o padure de pini si eucalipt, pe cea mai lunga plaja de nisip din Limassol. La cateva minute de mers pe jos se afla magazine locale, restaurante, iar centrul Limassolului este la doar 3 km distanta.

Facilitati : Restaurant, bar, doua piscine, una pentru adulti si una pentru copii, sala de sport, sauna.

Dotari camere: Hotelul este format dintr-o cladire principala si 4 anexe, dispunand de 110 camere. Acestea sunt decorate cu gust, mobilate confortabil si sunt dotate cu baie privata, incalzire separata in timpul iernii si aer conditionat vara, TV cu canale prin satelit, telefon, seif si balcon sau terasa.

Tip masa: Demipensiune, pensiune completa, all inclusive

Plaja: plaja cu nisip

Clasificare oficiala: 3*

Clasificarea tour operatorului: 3*

Web site: http://www.parkbeach.cy.net/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie